2015. február 21., szombat

Atmosphere 39 platform szegecses magassarkú - Jelenlegi ára: 1 Ft


Fekete Atmosphere platform szegecses magassarkú. Jo állapotú. Cicanadrághoz farmehoz szoknyához is tökéletes. Állapotát lásd a képeken. 38, 5 39-es
NAGYON FONTOS VÁSÁRLÁSI RÉSZLETEK
A termékeket CSAK vagy Miskolcon február 28 és március 3 között veheted át, vagy március 4-én Budapesten a Budaörsi tesco v auchan v ikea parkoloban. NEM ÁLL MODOMBAN POSTÁZNI, SAJNOS NEM LESZ ERRE IDŐM. EZT MINDENKÉPP VEDD FIGYELEMBE! NEM ADOK POSTÁRA TERMÉKEKET, ANNAK OKÁN, HOGY MINDÖSSZE PÁR NAPOT LESZEK OTTHON. Postázni Németországbol postázhatok neked, de azt gondolom, hogy a postaköltség miatt ezt a verziot senki sem választaná.
Külföldön élek, egy rövid látogatásra megyek csak haza, és ha EZEKBEN  megjelölt időintervallumokban és helyeken nem tudod átvenni személyesen a terméket/keket, akkor kérlek, hogy NE LICITÁLJ. Ha te nem tudsz jönni, kérd meg valamely ismerősödet, barátodat, családtagodat aki átveszi helyetted tőlem és valamikor átadja vagy elpostázza neked! Bármi megoldhato, ha van egy kedves ismerősöd, aki segítőkész.
Mivel sajnos igen zsúfolt az otthon töltendő pár napom, ezért csak jövőhét csütörtökig tudok mérni neked. Ha hazaértem nem áll modomban mérni sem. Minden darabnál megadom a méretet, ebből kérlek magad döntsd el, megfelelő lesz-e vagy sem. Ha kérdésed van, csütörtökig tedd fel és mindenre szívesen válaszolok.
Fizetés: mindenképpen az átutalást preferálom, mert forint készpénzzel nemigen tudok mit kezdeni. Ezt is kérlek vedd figyelembe, az átvétel helyére légy kedves tehát ne kp-val érkezz, köszönöm.
Tudom, hogy ez így soknak tűnik, de ha neked bármely feltétel nem felel meg, vagy ellenszenves, egyszerűen NE licitálj egy termékemre sem, nem szeretnék egy félreértés, vagy "szándékos elértés" miatt egy terméket sem nem átadni egy másik tulajdonosnak, köszönöm.
Sokmindent tettem fel, mert valahol sajnálnám ezeket kidobni, minden 1Ftrol indul, nem számít mennyiért kelnek el a dolgok, csak elvigye őket egy új tulaj, aki majd örül nekik! Nézd meg a többi aukciot is, és ha tetszik még valami akkor tégy egy probát, nem kizárt, hogy fillérekért viszel el tőlem valamit!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-02-28 23:32
. Atmosphere 39 platform szegecses magassarkú - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése