2014. október 10., péntek

Kurt Vonnegut, Macskabölcső - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Postaköltség : 2. 000, - Ft-ig 500, - Ft, 2. 000, - Ft felett 695, - Ft, 5000, Ft felett dijtalan
           
                                            Tartalom,
„ Ebben a könyvben egyetlen szó sem igaz” – így kezdődik Kurt Vonnegut számtalan kiadásban és nyelven megjelent, nevezetes regénye. Viszont minden egyes szavát elhisszük – tehetnénk hozzá.
A zárt szerkezetű, feszes ritmusú történet fatális véletlenek szükségszerűen egymásra következő sorozata. Felix Hoenikker otromba különc, ám zseniális tudós, aki játékos kedvében feltalálja a földi életet pillanatok alatt kioltó szuperjeget. A veszedelmes anyag szilánkjait a torzszülött, ám a maguk módján szintén zseniális Hoenikker-gyerekek juttatják el a távoli San Lorenzo szigetére.
A sziget államformája a totális diktatúra, vallása az emberek tökéletes testvériségét meghirdető, sőt megvalósító bokononizmus. A vallás gyakorlására a hívek talpainak összeérintésével kerülhet sor, de az egyéb hittételekkel is részletesen megismerkedhetünk. A szuperjég pusztító erejének Bokonon próféta teremtő tanaival is szembesülnie kell.
E találkozás „ naplója” a különös, egyszerre mulatságos és megrendítő történet, amely Vonnegut írásművészetének teljes gazdagságával bilincseli le az Olvasót.
Személyesátvétel , XIII. ker. Béke út elején,   minden hétköznap 10-18 h.
                                                                                    szombaton 10-15 h.
14. 10. 01



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2014-10-31 07:29
. Kurt Vonnegut, Macskabölcső - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése