2014. június 26., csütörtök

Bonnie Blake: Macromedia Flash 5 (Webvilág) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Úgy tűnik, a honlapkészítőket két csoportba sorolhatjuk: vannak, akik használják a Flasht, és vannak, akik hallottak róla és szeretnék megtanulni használatát. Napjainkra a Flash közismert szakmai kifejezéssé vált: ritka az olyan honlaptervező vagy programozó, aki ne hallotta volna még ezt a nevet. Amellett, hogy a program maga is széles körben ismert, manapság Flash-filmekkel találkozunk a média szinte minden területén. Nem lehet hát kétségünk afelől, hogy a Flash befutott és gyors ütemben terjedve fejleszti a multimédia világát a legkifinomultabb szintre. A Macromedia Flash 5 nélkülözhetetlen könyv a tapasztalt Flash-felhasználók számára, amely a haladóbb felhasználási lehetőségekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre könnyen megtalálható válaszokkal felel meg. Tökéletes a kezdők számára is, akik most ismerkednek a Flash kezelői felületével, amely kissé félelmetesnek tűnhet első filmünk készítésekor. A könyv célja, hogy minden szempontból teljes körű referenciával szolgáljon a Flash használatához. Ez a könyv tipikusan nem olyan kiadvány, melyet egyszer végigolvasunk, majd félretéve soha többé nem lapozunk bele, hanem olyan kézikönyv, melyet kezünk ügyében tartva időről időre segítséget kaphatunk, amikor csak egy nehéz kérdéssel vagy problémával találjuk szembe magunkat.
WEB VILÁG sorozat
528 oldal
Kötés: papír / puha kötés
 
 Új ára  4 900 Ft volt.
--------------------------------
Személyes átvétel Budapest XVI. kerületi címemen.   (Rákosi úti Tesco Expressz környéke)
A feltüntetett 500 Ft-os postaköltség csak tájékoztató jellegű! A postaköltség a csomag súlyától függ!
Postázás a mindenkori postai díjszabás szerint, ajánlott levélként, vagy csomagként. Banki előreutalással. Utánvétellel nem postázok.
 
Az aukció végét követően, 1 hét áll rendelkezésedre, hogy felvedd velem a kapcsolatot és további 1 hét, hogy átutald a vásárlás összegét, illetve hogy átvedd a megnyert terméket. Természetesen, ha több termékre licitálsz, összevárhatjuk az aukciók lejártát, de ebben az esetben is kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! Amennyiben 1 héten belül nem jelentkezel, ill. 2 héten belül nem rendezed az adás-vételt, az aukciót (negatív értékelés mellett) újra meghirdetem
A képek mindig az aktuális termékről készültek, igyekeztem részletesen fotózni, méretekkel jelölni.   A félreértések elkerülése végett, ha bármit nem értesz, vagy bizonytalan vagy valamiben, kérdezz licit előtt, nagyon szívesen válaszolok, de utólagosan nem fogadom el, hogy nem ilyenre gondoltam.
Árut vissza nem veszek, nem cserélek, licitet nem törlök!
 
Nézz szét a további termékeim között is! Jó licitálást! : )



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2014-07-17 19:23
. Bonnie Blake: Macromedia Flash 5 (Webvilág) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése